DISZTRIBÚCIÓ

DROTAR CONSULTINg

Disztribúció velünk


A disztribúciós ipar a világ egyik legfontosabb és legintegráltabb iparága, amely a globális ellátás alapja, amely nélkül alapvetően egyetlen iparág sem működhetne megfelelően.


Drotar Consulting  egy disztribúciós cég?
A disztribúcíós cég olyan vállalatra utal, amely általában a gyártótól vásárol termékeket és szállítja azokat a nagy és kiskereskedőknek. Általában egy vállalat nevében tevékenykednek nem pedig önmagukat képviselik. Ez az oka annak, hogy a disztribútorok miért olyan fontosak minden vállalat vagy gyártó számára. A disztribútorok a kapocsok a gyártók és a kiskereskedők, illetve egyes esetekben a végfogyasztók között is.


Amellett, hogy összekötő szerepet töltenek be a gyártók és a vásárlók között, disztribútorok azért is rendkívül fontosak, mert meggyorsíthatják a válaszadási időket. Kapcsolataikkal a területen, a releváns földrajzi helyeken kialakult jelenlétükkel, növelhetik a cég elérhetőségét. Hozzáadott értéket teremthetnek, ezáltal termékeikkel és kombinációikkal kiegészíthetik a vállalat által értékesített termékeket. Míg a disztribútor cégeknél sok a felhívás a „középember” megszüntetésére, a cégek közvetlen kapcsolattartására a vásárlókkal, a fent említett okok miatt, ez egy olyan lépés, amelyre a közeljövőben nem kerül sor.

Dolgozunk olyan céggekkel, amelyek olyan helyekre szállítja termékeit, ahol nincs fizikai jelenlétük. Nincs irodájuk vagy munkatársuk a területen, ehelyett az országban vagy országokban jelen lévő forgalmazókkal tartjuk a kapcsolatot. 

A disztribútorok ösztönzése a profit, amit a termékek értékesítése során megtermelnek. Miközben magának a gyártónak nem kell reklámba, promócióba, irodabérletbe, felszerelésbe fektetni valamint rengeteg kiadást megspórolva és biztosítva a nyereséget mindenkinek.

Drotar Vitality Webshop

Tekintse meg vadonatúj webshopunkat a www.drotarvitality.hu oldalon.

Disztribúció a Drotar Consultingal

Ha szeretné hogy az ön termékét is mi forgalmazzuk, keressen fel bennünket az alábbi email címen.

Brosúra

Tekintse meg mezőgazdasági brosúránkat, amelyben gyümölcsök-zöldségek és általános árucikkek széles választékát találhatja. Ha importálni vagy exportálni szeretne mi segítünk.

drotar consulting a dabiola hivatalos formalmazója

Dabiola termékek

A gyümölcsök szárítása az emberiség történetének egyik legelterjedtebb technikája, élelmiszerek tartósítására, ízének kiemelésére, tulajdonságainak megőrzésére használjuk. . 
Kérjük, látogassa meg weboldalunkat vagy keresse fel munkatársunkat drotar@dabiola.com email címen.

Szárított gyümölcs termékek

Az általunk kínált minőség kiváló, különböző ízekkel, mint például mangó, ananász, papaya, őszibarack, maracuja és még sok más, versenytársainkhoz képest nagyon kedvező bevezető áron. Tekintse meg brosúánkat most!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.