VAGYONÉRTÉKELÉS ÉS IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTÉS

drotar consulting

Szakvélemény

A szakvélemény tartalmazza a vizsgálat tárgyát, a vizsgálati eljárásokra, eszközökre, valamint annak tárgyában bekövetkezett változásokra vonatkozó részletes adatokat. Tartalmaznia kell a módszer rövid ismertetését, a szakmai megállapítások összefoglalását, valamint az azokból levont következtetéseket jelezve e következtetések bizonyosságát vagy valószínűségi fokát.

Szakvélemények

Vagyonértékelés és ingatlan értékbecslés

Kollégáink sok éves tapasztalata az ingatlan értékbecslés és a hozzá kapcsolódó ágazatokban is segítségére szolgál. Elsősorban egy hitel fedezetéül szolgáló vagyontárgy értékének szakértő által történő megállapítása elengedhetelen. A folyamat, amikor az értékbecslő személyesen megvizsgálja a fedezetül felajánlott ingatlant a következő szempontok alapján: Ingatlan és telek mérete, elhelyezkedése, építés éve, minősége, az ingatlan értékesíthetősége (forgalomképessége), fontos hogy egy szakértő végezze el. Ez alapján egy szakvéleményt készítünk, amely tartalmazza azt az árat, amennyiért a bank a szakértő szerint jelenleg értékesítheti az ingatlant. Ez az összeg nagyban meghatározza, hogy mekkora hitelt kaphat.  Rendszerint ez úgy zajlik, hogy a sikeres hitelbírálat és folyósítás esetén akár teljes összeget  a bank utólagosan jóváír a számláján.

Igazságügyi szakértés

Az igazságügyi szakértőnk feladata, hogy a bíróság, a közjegyző, az ügyészség, a rendőrség és a jogszabályban meghatározott más hatóság kirendelése, vagy megbízás alapján, a tudomány és a műszaki fejlődés eredményeinek felhasználásával készített szakvéleménnyel segítse a tényállás megállapítását, a szakkérdés eldöntését.

Végül de nem utolsó sorban, a cég szakvéleményeinek elkészítéséhez elengedhetetlen kulcsszavak:

  • Precizitás
  • Tapasztalat
  • Szakértelem
Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Bővebb információért fordoljon hozzánk és kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.

Ingatlan Értékesítés és Üzemeltetés

Ingatlan Értékesítés és Üzemeltetés

Ingatlan vásárlás, értékesítés, kiadás, karbantartás, takarítás, felújítás, költöztetés, mert mi gondolunk az ön és családja jövőjére.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.